Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Designmeubelsite.nl

3% korting bij Designmeubelsite.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Designmeubelsite.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Designmeubelsite.nl levert designmeubelen, lampen, banken tafels, stoelen en verlichting voor thuis of op kantoor. Het assortiment bestaat op dit moment uit ca. 550 producten. Een groot deel van het assortiment is altijd voorradig om te kunnen voorzien in een snelle verzending. Alle bestellingen worden GRATIS bezorgd. Daarnaast heeft de klant 14 dagen retourrecht.

- Goede klantenservice
- 2 jaar garantie
- Hoge kwaliteit
- Deskundig advies
- Uitgebreid assortiment
- Veilig aankopen
- Gecertificeerde shop


Specificatie korting bij Designmeubelsite.nl


Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij Designmeubelsite.nl

De vermelde korting bij Designmeubelsite.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Designmeubelsite.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Designmeubelsite.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Designmeubelsite.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Designmeubelsite.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.