Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Desko.nl

3.5% korting bij Desko.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Desko.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Desko.nl is marktleider op het gebied van de (online) verkoop en het verhuur van gebruikte én nieuwe kantoormeubelen, bureaustoelen en –tafels, tegen de scherpste prijs. Voor een complete kantoorinrichting of -uitbreiding kunt u terecht in onze online shop. Al meer dan 6.000 bedrijven gingen u voor de laatste 3 jaar!
Desko biedt alle bekende merken zoals Ahrend, Herman Miller, Aspa, Eames of Comforto.

Leidende webshop
De webshop staat sinds een aantal jaren centraal in de bedrijfsvoering en wordt continu verbeterd. Desko.nl biedt een omvangrijk productassortiment met een hoge klanttevredenheid door de snelle en perfecte afhandeling.


Specificatie korting bij Desko.nl


Algemeen: €12.50

Belangrijke informatie over korting bij Desko.nl

De vermelde korting bij Desko.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Desko.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Desko.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Desko.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Desko.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.