Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Destofzuigerzak.nl

2.5% korting bij Destofzuigerzak.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Destofzuigerzak.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Destofzuigerzak.nl verkoopt stofzuigerzakken en onderdelen voor werkelijk élk merk, direct uit voorraad. Met meer dan 10.000 merken en modellen in de database en meer dan 1000 verschillende producten op voorraad in eigen magazijn is Destofzuigerzak.nl veruit de grootste online retailer op gebied van stofzuigerzakken en -onderdelen.
Destofzuigerzak.nl laat alle stofzuigerzakken van het eigen merk zelf produceren om de hoogst mogelijk kwaliteit te waarborgen. Om die reden wordt er een unieke 100% tevredenheidgarantie aangeboden. Kort gezegd houdt dat in dat een klant één stofzuigerzak (van het eigen merk) vrijblijvend mag gebruiken. Als de klant na gebruik niet tevreden is met het product mag de bestelling geretourneerd worden en stort Destofzuigerzak.nl het volledige aankoopbedrag retour! Daarnaast heeft Destofzuigerzak.nl een laagste prijs garantie (inclusief verzendkosten!) en worden alle bestellingen die vóór 18:15 worden geplaatst al een dag later bezorgd.


Specificatie korting bij Destofzuigerzak.nl


Algemeen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij Destofzuigerzak.nl

De vermelde korting bij Destofzuigerzak.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Destofzuigerzak.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Destofzuigerzak.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Destofzuigerzak.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Destofzuigerzak.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.