Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Dewilde.nl

3.5% korting bij Dewilde.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Dewilde.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Rozenkwekerij de Wilde is al ruim 85 jaar de tuinrozen specialist en is marktleider in de Benelux. Rozen worden getest,opgeslagen en gekweekt volgens de nieuwste productie methodes. Dit alles wordt gedaan door een enthousiast en professioneel team van leveranciers en medewerkers. Hierdoor zijn klanten natuurlijk verzekerd van de beste kwaliteit rozen.

Het aanbod in de online winkel is uniek in Noordwest Europa. De combinatie van groot assortiment kwaliteitsrozen en andere productgroepen zoals pioenrozen, klimplanten , bollen en knollen, zaden, lavendel en buxus, gekweekt door topkwekers, komt nog niet voor. Hiernaast treffen klanten een wisselend pakket van tuinartikelen, die het verblijf in de tuinen of op de balkons nog aangenamer maken. Dit alles van een hoog kwalitatief niveau en tegen scherpe prijzen.


Specificatie korting bij Dewilde.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Dewilde.nl

De vermelde korting bij Dewilde.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Dewilde.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Dewilde.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Dewilde.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Dewilde.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.