Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Dewormenspecialist.be

4.5% korting bij Dewormenspecialist.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Dewormenspecialist.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

De Wormenspecialist (fulfillment by Vivara) verkoopt insecten in heel Europa. Naast levering aan de groothandel en dierentuinen kunnen ook particulieren en grootverbruikers via de website www.wormenspecialist.be bij ons afnemen. De Wormenspecialist is aangesloten bij VENIK, de vereniging van Nederlandse insectenkwekers.


Belangrijke informatie over korting bij Dewormenspecialist.be

De vermelde korting bij Dewormenspecialist.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Dewormenspecialist.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Dewormenspecialist.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Dewormenspecialist.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Dewormenspecialist.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.