Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Dierenwinkelxl.nl

2.5% korting bij Dierenwinkelxl.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Dierenwinkelxl.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

DierenwinkelXL.nl is een jonge, moderne webshop en heeft alle benodigdheden met betrekking tot uw huisdier. Het is één van de snelst groeiende webshops van dit moment. Dagelijks worden er nieuwe aantrekkelijke producten toegevoegd.


Specificatie korting bij Dierenwinkelxl.nl


Algemeen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij Dierenwinkelxl.nl

De vermelde korting bij Dierenwinkelxl.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Dierenwinkelxl.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Dierenwinkelxl.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Dierenwinkelxl.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Dierenwinkelxl.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.