Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Disco-feestwinkel.nl

4% korting bij Disco-feestwinkel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Disco-feestwinkel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Disco, Seventies & Eighties, de meest gebruikte thema’s voor feesten. Bijna iedereen is wel eens naar een Saturday Night Fever, Disco of Seventies & Eighties feest geweest. De Disco feestwinkel verkoopt alles voor zo’n thema feest van discobol tot afropruik, maar vooral een uitgebreid aanbod feestkleding.


Specificatie korting bij Disco-feestwinkel.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Disco-feestwinkel.nl

De vermelde korting bij Disco-feestwinkel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Disco-feestwinkel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Disco-feestwinkel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Disco-feestwinkel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Disco-feestwinkel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.