Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Disolut.com

6.25% korting bij Disolut.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Disolut.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Disolut.com houdt zich bezig met de verkoop van specifieke voedingsupplementen gericht op het maag-darm stelsel. Het eerste product is Disolact. Dit zijn lactase capsules welke de klachten bij lactose-intolerantie verlichten. Binnen enkele maanden zal een tweede product toegevoegd worden: Disolact-drops, hetzelfde effectieve enzym maar dan in druppelvorm. Lactose intolerantie komt bij 10-15% van de Nederlanders voor. Dit betekent dat minimaal 1,8 miljoen Nederlanders matige tot ernstige maagklachten hebben terwijl dit niet nodig is!Wat is lactose-intolerantie?Lactose intolerantie (of hypolactasia) is een tekort of ontbreken van het enzym lactase. Lactose-intolerantie is een niet-ernstig maar wel lastig fenomeen welke klachten als winderigheid, buikpijn, buikkrampen en/of diarree veroorzaakt.Wat is lactose?Lactose is het van nature in melk aanwezige melksuiker. Normaal gesproken wordt lactose in de darmen afgebroken door het enzym lactase. Echter bij mensen die en tekort aan het enzym lactase hebben (de lactose intoleranten) gebeurt dit niet. In plaats van de normale vertering ondergaat de lactose bij hen een anaerobe (gistings)afbraak waarbij stoffen vrijkomen welke winderigheid, buikpijn, buikkramp en diarree kunnen veroorzaken.


Specificatie korting bij Disolut.com


Algemeen: 6.25%

Belangrijke informatie over korting bij Disolut.com

De vermelde korting bij Disolut.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Disolut.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Disolut.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Disolut.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Disolut.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.