Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Dochorse.be

3.5% korting bij Dochorse.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Dochorse.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

DocHorse.be is de nummer 1 webshop van België op het gebied van voedingssupplementen, verzorgingsproducten en ruitersportartikelen.

We zijn gespecialiseerd in voedingssupplementen voor sportpaarden en recreatiepaarden die net dat beetje extra nodig hebben. Daarnaast verdelen wij alle bekende merken van paardensportartikelen en kleding voor ruiters in onze online ruitershop.


Belangrijke informatie over korting bij Dochorse.be

De vermelde korting bij Dochorse.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Dochorse.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Dochorse.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Dochorse.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Dochorse.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.