Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Drankspellenshop.nl

1.5% korting bij Drankspellenshop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Drankspellenshop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Drankspellenshop.nl heeft alles om een gezellige avond compleet te maken. Drankspellenshop.nl heeft diverse bierspellen in het assortiment. Naast drankspellen verkoopt Drankspellenshop.nl ook bierglazen, shotglazen en nog vele andere leuke drank accessoires. Dit alles is leuk om cadeau te geven, maar natuurlijk ook om cadeau te krijgen!

Voordelen Drankspellenshop.nl:
• Gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg;
• Veilig en eenvoudig betalen met iDEAL;
• Achteraf betalen met met acceptgiro;
• Volg de bestelling via PostNL;
• 14 dagen afkoelingsperiode;
• Servicepoint gratis afhalen in Soest.


Specificatie korting bij Drankspellenshop.nl


Algemeen: 1.5%

Belangrijke informatie over korting bij Drankspellenshop.nl

De vermelde korting bij Drankspellenshop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Drankspellenshop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Drankspellenshop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Drankspellenshop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Drankspellenshop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.