Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Dreamgirllingerie.nl

10% korting bij Dreamgirllingerie.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Dreamgirllingerie.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Dreamgirllingerie.nl is een sterk groeiende webshop en promoot het bekende merk Dreamgirl lingerie in Nederland. Dreamgirllingerie.nl heeft een online winkel opgezet waar alle ontwerpen snel een eenvoudig te bestellen zijn. Naast de vriendelijke vormgeving en makkelijke navigatie, waardoor relevante informatie snel te vinden is, zijn ook voorraden en van elke kleur optie fotos zichtbaar voor klanten. De klant ziet dus wat precies wat hij koopt.

De collectie van Dreamgirllingerie.nl bestaat uit meerdere categorieen. Hieronder worden de belangrijkste categorieen benoemd.

Hoofdcollectie:
De collectie kenmerkt zich door 250 mooie ontwerpen van maat XS tot 4xl ook door voor zowel voor de kleine als de ruimere beurs producten aan te bieden.
• Lingerie, grote maten maar ook voor de man
• Kostuums, ook in grote maat
• Clubwear jurkjes ook in grote maat
• Badkleding, ideaal voor de zomer
• Uitdagende kleding

Halloween, carnaval.
De Halloween collectie is ideaal voor themafeesten, Halloween en natuurlijk carnaval.
De kostuums zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en vanaf maat extra small tot maat 4extra large.
Dus van klein tot groot wij hebben een ruim aanbod.

Herfst, Valentijn
De Herfst collectie is altijd feestelijk qua ontwerp. Naast zeer elegante ontwerpen voor de herfst is ook gedacht aan Valentijn.

Samengevat:
Dreamgirllingerie.nl biedt voor de kleine en grote beurs, voor kleine en grote maat een passend antwoord.

Pluspunten van de campagne van Dreamgirllingerie.nl.
• Merkartikelen uit een Merkwinkel.
• Merk- en naamsbekendheid
• Snelle levering.
• Voorraad direct zichtbaar


Specificatie korting bij Dreamgirllingerie.nl


Algemeen: 10%

Belangrijke informatie over korting bij Dreamgirllingerie.nl

De vermelde korting bij Dreamgirllingerie.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Dreamgirllingerie.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Dreamgirllingerie.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Dreamgirllingerie.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Dreamgirllingerie.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.