Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Drifters.be

4.2% korting bij Drifters.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Drifters.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Op zoek naar een spannende en avontuurlijke rondreis door Afrika? Reeds meer dan 25 jaar organiseert Drifters avontuurlijke rondreizen door Afrika met overlandtrucks. Deze voertuigen worden in hun eigen atelier ontworpen en worden door iedereen beschouwd als de absolute referentie. Zo zit je maar met maximum 16 personen in de truck terwijl dit bij andere maatschappijen tot 24 personen gaat.

Daarnaast beschikken ze op fantastische locaties over hun eigen private kampen. Zo hebben ze in Namibië een kamp van 20.000 ha dat enkel door Drifters wordt gebruikt. Overnachten gebeurt in comfortabele (2 meter hoge!!!) tenten of in comfortabele lodges indien u voor de Zuid-Afrika rondreis opteert. Al deze lodges zijn eigendom van Drifters dus u bent gegarandeerd van een hoge kwaliteit en een goede service.

Hun best verkopende rondreizen zijn Zuid-Afrika, Botswana, Namibië, Kenia, Tanzania en Oeganda. Vanaf november 2011 bieden ze ook weer de populaire Zimbabwe route aan.

Hun troeven:
Meer dan 450 gegarandeerde afreizen per jaar
Geen single toeslag
Alle parkgelden en activiteiten inbegrepen (geen supplementen ter plaatse)
Vrije keuze van vluchten


Belangrijke informatie over korting bij Drifters.be

De vermelde korting bij Drifters.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Drifters.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Drifters.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Drifters.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Drifters.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.