Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

DurexShop.nl

7.5% korting bij DurexShop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij DurexShop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

100% veilig en discreet Durex kwaliteitsproducten kopen? DurexShop heeft voor iedereen een uitgebreid assortiment Durex producten. De Durex producten voldoen aan wat de klant verwacht: discreet, kwaliteit en sexy maar subtiele vormgeving. Durex condooms zijn de onbetwiste nummer 1, miljoenen mensen vertrouwen er dagelijks op. DurexShop verkoopt naast condooms ook Durex Play Glijmiddelen, Play Toys en Play Massage. DurexShop biedt kwaliteitsproducten voor veel plezier in bed. Bestellingen worden afgeleverd in discrete verpakkingen. En wanneer op werkdagen voor 17:00 besteld, de volgende dag al in huis!


Specificatie korting bij DurexShop.nl


Algemeen: 7.5%

Belangrijke informatie over korting bij DurexShop.nl

De vermelde korting bij DurexShop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van DurexShop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij DurexShop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij DurexShop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij DurexShop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.