Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

E-gift4you.com

6.25% korting bij E-gift4you.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij E-gift4you.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

E-Gift4you.com is een succesvolle webwinkel die originele gepersonaliseerde cadeaus aanbiedt. E-Gift4you.com beweegt zich op de particuliere, én op de zakelijke markt. Het bedrijf onderscheidt zich door een uitzonderlijk breed assortiment van kwaliteitsartikelen te bieden.

De klant kan via de website zelf een ontwerp maken waarbij een levensechte visualisatie plaatsvindt van het ontwerp op het geselecteerde product. Het assortiment varieert van leuke foto cadeaus op vele type producten zoals o.a. op textiel, dranken, chocolade, kaarsen, en bloemen. Verder is nieuw in het assortiment de mogelijkheid om een belevenis cadeau te geven. Ook hier kan de klant zelf de belevenisbon ontwerpen en geeft hiermee een persoonlijk cadeau.

Bijzonder aan e-Gift4you is het unieke spaarsysteem waar de klanten graag gebruik van maken. De klant spaart bij elke aanschaf 7,5% over het betaalde bedrag. Het spaarsaldo is te gebruiken bij een volgende aanschaf in de shop.


Specificatie korting bij E-gift4you.com


Algemeen: 6.25%

Belangrijke informatie over korting bij E-gift4you.com

De vermelde korting bij E-gift4you.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van E-gift4you.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij E-gift4you.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij E-gift4you.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij E-gift4you.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.