Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

EBBM.nl

2% korting bij EBBM.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij EBBM.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

EBBM.nl is de webshop voor Elektrische BuitenBoordMotoren. Voor praktisch iedere boot heeft EBBM.nl een geschikte elektromotor. Of het nu gaat om een roeiboot, rubberboot, visboot, zeilboot of grachtenboot. EBBM.nl voert motoren van bekende merken zoals Minn Kota en Torqeedo. EBBM.nl is net zoals ElektroSloep onderdeel van Alternergy BV, specialisten in Elektrisch varen voor grote en kleine boten.

Het wordt steeds duidelijker dat duurzaamheid niet meer weg te denken is uit onze samenleving. Profiteer van deze trend en kies voor de elektromotoren van EBBM.nl.


Specificatie korting bij EBBM.nl


Algemeen: 2%

Belangrijke informatie over korting bij EBBM.nl

De vermelde korting bij EBBM.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van EBBM.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij EBBM.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij EBBM.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij EBBM.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.