Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

EchtIerland.nl

2.5% korting bij EchtIerland.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij EchtIerland.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

EchtIerland.nl biedt het mooiste en meest bijzondere reisprogramma naar Ierland. Het aanbod van EchtIerland.nl bestaat uit zorgvuldig samengestelde rondreizen met verblijf in gastvrije, authentieke accommodaties. Guesthouses, B&B’s, Country Houses, Farmhouses en meer

Voordelen van EchtIerland.nl;
• Overnachten in persoonlijk geselecteerde, kleinschalige accommodaties
• Alle accommodaties zijn uniek gelegen, gastvrij, zeer sfeervol ingericht en beschikken over een open haard of turfvuur.
• Persoonlijke aandacht met een warm welkom door de eigenaar


Specificatie korting bij EchtIerland.nl


Algemeen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij EchtIerland.nl

De vermelde korting bij EchtIerland.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van EchtIerland.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij EchtIerland.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij EchtIerland.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij EchtIerland.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.