Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Ecommedics.com

5.25% korting bij Ecommedics.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Ecommedics.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

De campagne van EcomMedics.com richt zich op de verkoop van de drie online beschikbare afslankproducten: HCG Oral, HCG Tablets en HCG Spray+.


Specificatie korting bij Ecommedics.com


Algemeen: 5.25%

Belangrijke informatie over korting bij Ecommedics.com

De vermelde korting bij Ecommedics.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Ecommedics.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Ecommedics.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Ecommedics.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Ecommedics.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.