Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

EenVakantieHuisje.nl

€12.50 korting bij EenVakantieHuisje.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij EenVakantieHuisje.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Eenvakantiehuisje.nl is specialist in de verhuur van vakantiehuizen, groepsaccommodaties, caravans, chalets en villa's in Gelderland.

Met een zeer groot assortiment aan vakantiehuizen, scherpe prijzen en vele lastminutes is Eenvakantiehuisje.nl een succesformule.

Het gebruiksvriendelijke online boekingssysteem onderscheidt zich door zijn eenvoud. Hier is bewust door Eenvakantiehuisje.nl voor gekozen (eenvoud en gebruiksvriendelijkheid).


Specificatie korting bij EenVakantieHuisje.nl


Algemeen: €12.50

Belangrijke informatie over korting bij EenVakantieHuisje.nl

De vermelde korting bij EenVakantieHuisje.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van EenVakantieHuisje.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij EenVakantieHuisje.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij EenVakantieHuisje.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij EenVakantieHuisje.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.