Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Eibmarkt.com

1.05% korting bij Eibmarkt.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Eibmarkt.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Eibmarkt.com is één van de grootste e-commerce webshop op het internet met meer dan 225.000 artikelen uit de huis-en gebouw-automatisering, thuis techniek, huishoudelijke apparaten, multimedia, elektrische apparatuur, data en netwerk techniek (meer dan 1 miljoen items beschikbaar, online ongeveer 225000 objecten gepubliceerd).


Specificatie korting bij Eibmarkt.com


Algemeen: 1.05%

Belangrijke informatie over korting bij Eibmarkt.com

De vermelde korting bij Eibmarkt.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Eibmarkt.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Eibmarkt.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Eibmarkt.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Eibmarkt.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.