Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Eilandhoppenopmaat.nl

€15.00 korting bij Eilandhoppenopmaat.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Eilandhoppenopmaat.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Eilandhoppen op Maat is een organisatie die zich specialiseert in het op maat aanbieden van eilandhopreizen door Griekenland en Spanje. Wij hebben persoonlijk alle eilanden bezocht, kennen de accommodaties die we aanbieden en kunnen onze klanten dus goed adviseren. Uiteraard zijn wij aangesloten bij ANVR, SGR & Calamiteitenfonds.


Specificatie korting bij Eilandhoppenopmaat.nl


Algemeen: €2.00

Belangrijke informatie over korting bij Eilandhoppenopmaat.nl

De vermelde korting bij Eilandhoppenopmaat.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Eilandhoppenopmaat.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Eilandhoppenopmaat.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Eilandhoppenopmaat.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Eilandhoppenopmaat.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.