Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Elektroshop.nl

1.75% korting bij Elektroshop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Elektroshop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Elektroshop.nl is gespecialiseerd in verlichting en Elektroshop.nl verkoopt in de webshop dan ook alles wat met verlichting te maken heeft. Er is een breed assortiment artikelen beschikbaar voor in huis, bedrijf of op kantoor. Van nostalgische verlichting tot schakelmateriaal en groepenkasten, bij Elektroshop.nl vindt u het artikel dat u nodig heeft! De artikelen van Elektroshop.nl zijn niet alleen in Nederland verkrijgbaar, maar ook worden de artikelen in en buiten Europa geleverd. Omdat zij hun producten op internet aanbieden zijn de prijzen aanzienlijk goedkoper! Daarnaast kunt u de artikelen ook gewoon in onze winkel kopen. In deze winkel te Rosmalen is het merendeel van de online aangeboden artikelen op voorraad. Een uitstekende service staat hoog in het vaandel bij Elektroshop.nl. En voor advies, vragen en of opmerkingen staat Elektroshop.nl altijd open. Wanneer een gewenst artikel niet in het assortiment verkrijgbaar is, doet Elektroshop.nl er alles aan om dit product voor u te bestellen. Daarnaast breidt Elektroshop.nl het assortiment continu uit met nieuwe producten die uniek zijn voor de Nederlandse markt.


Specificatie korting bij Elektroshop.nl


Algemeen: 1.75%

Belangrijke informatie over korting bij Elektroshop.nl

De vermelde korting bij Elektroshop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Elektroshop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Elektroshop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Elektroshop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Elektroshop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.