Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Engelsebladen.nl

5.25% korting bij Engelsebladen.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Engelsebladen.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

EngelseBladen.nl is de enige website ter wereld die zich uitsluitend richt op de levering van internationale abonnementen op tijdschriften, kranten en journals. Vrijwel elke publicatie die er bestaat kan worden geleverd op elke plek die u wenst.

De bezoeker heeft een keuze uit circa 25.000 bladen uit 125 landen, onderverdeeld in honderden gemakkelijk doorzoekbare interesse- en vakgebieden.
Er is dus eigenlijk voor iedereen wel wat wils, zowel voor de hobbyist als voor de professional. Het assortiment varieert van relatief goedkope en populaire bladen zoals Time Magazine, Oprah Magazine, Scientific American en Wired tot hoogwaardige professionele journals en vakbladen.

Doordat levering plaatsvindt uit eigen distributie is de bezorging stipt, uiterst betrouwbaar en voordelig. Bovendien heeft EngelseBladen.nl een productaanbod waar veel vraag naar is maar dat op geen andere manier in Nederland verkrijgbaar is. Dit geeft het bedrijf een unieke marktpositie!

Abonneren en betalen is uiterst eenvoudig, elk blad kan kado gegeven worden en EngelseBladen.nl biedt 365 dagen garantie en klantenservice op alle aankopen.


Specificatie korting bij Engelsebladen.nl


Algemeen: 5.25%

Belangrijke informatie over korting bij Engelsebladen.nl

De vermelde korting bij Engelsebladen.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Engelsebladen.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Engelsebladen.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Engelsebladen.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Engelsebladen.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.