Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Explorado.be

1.4% korting bij Explorado.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Explorado.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Explorado Jongerenreizen

Explorado is een reisorganisatie met een aanbod aan actieve jongerenreizen voor reizigers tussen 18 en 33 jaar. Explorado gaat voluit voor actieve en originele vakanties: wandeltochten, bergtochten, kampeertochten, lichte expedities, canyoning en zelfs beklimmingen.

Daarmee mikt Explorado op een segment binnen de jongerenreismarkt dat zeer actief en geëngageerd is en steeds zoekt naar nieuwe uitdagingen.

Gezien de doelgroep wordt er een zeer bewuste prijzenpolitiek gehanteerd waarbij er naar gestreefd wordt om het aanbod zo prijsgunstig mogelijk te houden

Explorado maakt deel uit van Zuiderhuis NV, een Belgische touroperator met A-licentie die lid is van het Garantiefonds Reizen.


Specificatie korting bij Explorado.be


Algemeen: 1.4%

Belangrijke informatie over korting bij Explorado.be

De vermelde korting bij Explorado.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Explorado.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Explorado.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Explorado.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Explorado.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.