Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Eye-fashion.nl

3.5% korting bij Eye-fashion.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Eye-fashion.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

De zomercampagne is erop gericht om de online verkoop van de uitgebreide collectie merkzonnebrillen te verhogen. Daarom krijgen webshopklanten standaard 10% korting op alle zonnebrillen uit het assortiment! Alle producten zijn authentiek en direct uit voorraad leverbaar binnen 2-3 werkdagen.


Specificatie korting bij Eye-fashion.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Eye-fashion.nl

De vermelde korting bij Eye-fashion.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Eye-fashion.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Eye-fashion.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Eye-fashion.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Eye-fashion.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.