Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Fantasieshop.nl

7.5% korting bij Fantasieshop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Fantasieshop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

FantasieShop.nl is een online erotiekshop met een gedifferentieerd aanbod voor een zeer brede doelgroep. Het is de missie van FantashieShop.nl om leuke, degelijke producten aan te bieden voor iedereen. Niet alleen chique sexy lingerie, maar ook praktisch ondergoed voor elke dag dat toch spannend is. Het inkoopvoordeel wordt gedeeld met de klant door lage prijzen te hanteren. Ook mensen met een maatje meer of minder willen er aantrekkelijk uitzien, daarom vindt je bij Fantasieshop.nl ook de kleinere en de grotere maten.

Fantasieshop.nl voor iedereen:
• Traditionele vrouwen
• Jonge vrouwen/stellen
• Moderne vrouwen/stellen/swingers
• Pornokijkers/alleenstaanden:
• Gay/tv/ts
• Lesbische vrouwen


Specificatie korting bij Fantasieshop.nl


Algemeen: 7.5%

Belangrijke informatie over korting bij Fantasieshop.nl

De vermelde korting bij Fantasieshop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Fantasieshop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Fantasieshop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Fantasieshop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Fantasieshop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.