Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Feestartikelen.nl

2.5% korting bij Feestartikelen.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Feestartikelen.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Feestartikelen.nl is een online aanbieder van feest- en funartikelen. Begonnen als speciaalzaak in feestartikelen voor Zwolle en omstreken, is Henk van Zon feestartikelen inmiddels uitgegroeid tot Nederlands bekendste feestwinkel. Dit met name door de combinatie van betrouwbaarheid, kwaliteit, service, en een succesvolle website met unieke producten.

Feestartikelen.nl is een Award Winning Website en met haar aantrekkelijke prijzen en een uniek assortiment, is Feestartikelen.nl een aantrekkelijke shop voor het kopen van feestartikelen. Feestartikelen.nl heeft artikelen in het assortiment die nergens anders in Nederland te koop zijn. Deze worden door Feestartikelen.nl zelf geimporteerd en op de markt gebracht. Ook werkt Feestartikelen.nl met een eigen agent in Amerika die steeds op zoek is naar de nieuwste gadgets. Feestartikelen.nl staat er inmiddels bekend om trendsetter te zijn. De funartikelen van Feestartikelen.nl zijn regelmatig te zien bij Life & Cooking!

Het Product
Feestartikelen.nl biedt een brede collectie feest- en funartikelen zoals slingers, ballonnen, brillen, fopartikelen, funkado's, neuzen, pruiken, kostuums, maskers etc. Feestartikelen wil echter geen aanstoot geven en verkoopt daarom geen seksartikelen, halloween of andere occulte artikelen.


Specificatie korting bij Feestartikelen.nl


Algemeen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij Feestartikelen.nl

De vermelde korting bij Feestartikelen.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Feestartikelen.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Feestartikelen.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Feestartikelen.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Feestartikelen.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.