Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Fi Vakantiehuizen Wintersport

2.1% korting bij Fi Vakantiehuizen Wintersport

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Fi Vakantiehuizen Wintersport en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Fi Vakantiehuizen biedt wintersport chalets en vakantiehuizen in Oostenrijk en Frankrijk. Onder de naam France Individuelle Exclusif is Fi al 30 jaar bekend als dé vakantiehuizen specialist van Frankrijk en biedt sinds januari 2009 ook wintersport accommodaties in de Alpen. Fi Vakantiehuizen staat voor optimale service en een breed aanbod van betaalbare vakantiehuizen in elk segment, van eenvoudig tot luxe, voor zowel de zomer- als de wintervakanties.

Deze campagne richt zich specifiek op het wintersport aanbod van Fi Vakantiehuizen. Het productaanbod bestaat uit meer dan 400 betaalbare vakantiehuizen in de top skigebieden:

• In Frankrijk zijn er ruim 200 wintersport accommodaties (50 chalets en 150 appartementen) aanwezig in top skigebieden.
• In Oostenrijk zijn er rond 200 wintersport accommodaties (150 chalets en 50 appartement) aanwezig in de beste skigebieden.

De vakantiehuizen zijn zorgvuldig geselecteerd en bevinden zich nabij de skipistes en skiliften in populaire skiregio’s. Een aantal vakantiehuizen zijn ook uitgerust met een sauna en/of zwembad.


Specificatie korting bij Fi Vakantiehuizen Wintersport


Algemeen: 2.1%

Belangrijke informatie over korting bij Fi Vakantiehuizen Wintersport

De vermelde korting bij Fi Vakantiehuizen Wintersport is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Fi Vakantiehuizen Wintersport gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Fi Vakantiehuizen Wintersport. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Fi Vakantiehuizen Wintersport. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Fi Vakantiehuizen Wintersport in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.