Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Fi Vakantiehuizen

2.1% korting bij Fi Vakantiehuizen

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Fi Vakantiehuizen en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

France Individuelle Exclusif, dé vakantiehuizen specialist van Frankrijk, Italië en Oostenrijk. Het productaanbod bestaat uit meer dan 1400 betaalbare vakantiehuizen in Frankrijk, Italië en Oostenrijk. Het aanbod bestaat uit een zomer en winteraanbod in elk segment, van eenvoudig tot luxe vakantiehuizen.

France Individuelle 'Exclusif' staat voor optimale service en een breed aanbod van betaalbare vakantiehuizen in elk segment, van eenvoudig tot luxe, voor zowel de zomer- als de wintervakanties.

In de loop van bijna 30 jaar is door het contact met de plaatselijke bevolking en de grote kennis van het land Frankrijk een uitgebreid bestand van bijzondere vakantiehuizen tot stand gekomen. In de mooiste streken biedt France Individuelle Exclusif kindvriendelijke vakantievilla’s voor een onvergetelijke familievakantie, prachtige vakantiehuizen bij de golfbaan, exclusieve villa’s met eigen zwembad en karakteristieke gites op bijzondere locaties in Frankrijk, Italië en Oostenrijk.

NIEUW bij France Individuelle - vakantiehuizen en villa’s nu ook in Oostenrijk! Het aanbod bestaat uit leuke zomervakantiehuizen gelegen nabij mooie meren en mooie wintervakantiehuizen gelegen bij populaire skigebieden in Oostenrijk. Het productaanbod in Oostenrijk zal verder toenemen.

De vakantiehuizen liggen in de volgende regio’s:

• Kärnten
• Osttirol
• Salzburgerland
• Steiermark
• Tirol


Specificatie korting bij Fi Vakantiehuizen


Algemeen: 2.1%

Belangrijke informatie over korting bij Fi Vakantiehuizen

De vermelde korting bij Fi Vakantiehuizen is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Fi Vakantiehuizen gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Fi Vakantiehuizen. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Fi Vakantiehuizen. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Fi Vakantiehuizen in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.