Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Fiets-Fun.nl

€17.50 korting bij Fiets-Fun.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Fiets-Fun.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Fiets-Fun, fietsvakanties voor jong en oud

Fiets-Fun organiseert licht actieve en individuele fietsvakanties voor jong en oud. Al meer dan 12 jaar fietsen en kamperen de gasten van Fiets-Fun in Nederland, Denemarken, Duitsland en Frankrijk. De overnachtingen vinden plaats in compleet ingerichte De Waard tenten. Deze tenten zijn reeds opgezet. Fiets-Fun beschikt ook over de 4 persoons Lepelaar en de 6 persoons Vergrote Zilvermeeuw.

Men kiest bij Fiets-Fun een bepaald land en daarna een bepaalde route uit. Deze route bestaat uit 3 geselecteerde campings. In 1 of in 2 weken fietsen de mensen langs deze 3 campings. De startcamping is tevens het eindpunt. Bij een 1-weekse reis ben je 2 nachten op iedere camping en bij een 2-weekse reis ben je 4 of 5 nachten op iedere camping. Tijdens de fietsdagen brengt Fiets-Fun de bagage naar de volgende camping. Lekker gemakkelijk en dus ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen. Geen gesleep met de spullen, geen tent opzetten, geen bagage mee op de fiets en toch lekker actief bezig zijn. Fietsen mogen de mensen van huis meenemen, maar kunnen ook bij Fiets-Fun gehuurd worden tegen scherpe tarieven.
Ook het huren van een tent, zonder te fietsen, op één van de 35 campings behoort tot de mogelijkheden.

Fiets-Fun is aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Alle reizen die Fiets-Fun aanbiedt zitten in eigen beheer en zijn door Fiets-Fun ontwikkeld. Hierdoor is Fiets-Fun in staat om belangstellenden alle informatie op een eerlijke en objectieve manier te doen toekomen.


Specificatie korting bij Fiets-Fun.nl


Algemeen: €17.50

Belangrijke informatie over korting bij Fiets-Fun.nl

De vermelde korting bij Fiets-Fun.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Fiets-Fun.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Fiets-Fun.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Fiets-Fun.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Fiets-Fun.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.