Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Filosofiemagazine.nl

7.5% korting bij Filosofiemagazine.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Filosofiemagazine.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Filosofie Magazine
Filosofie Magazine is het enige tijdschrift dat een eerlijke en overzichtelijke kijk biedt op onze levensvragen. Filosofen hebben – soms al eeuwen geleden – inzichten geformuleerd die nog steeds actueel zijn. Al 20 jaar brengt Filosofie Magazine consumenten in gesprek met de grote denkers. En dit 11x per jaar. Naast het tijdschrift geeft Veen Magazines op het gebied van filosofie boeken uit en wordt elk jaar de Filosofie Nacht georganiseerd tijdens de maand van de filosofie, een evenement dat veel bezoekers trekt.


Specificatie korting bij Filosofiemagazine.nl


Abonnementen: 7.5%
Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij Filosofiemagazine.nl

De vermelde korting bij Filosofiemagazine.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Filosofiemagazine.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Filosofiemagazine.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Filosofiemagazine.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Filosofiemagazine.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.