Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Fitnesskoerier.nl

2.38% korting bij Fitnesskoerier.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Fitnesskoerier.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Fitnesskoerier.nl werkt uitsluitend met officiële importeurs in Nederland, zodat u ook na de aankoop gegarandeerd bent van een correcte dienstverlening en garantie. Fitnesskoerier.nl is dan ook erkend dealer van alle door haar aangeboden merken.

Voordelen:
• Q-Shops gecertificeerde webshop;
• Betalingsmogelijkheden, van iDEAL tot contant bij levering;
• Gratis thuis bezorging bij bestellingen vanaf € 50,-;
• Veilig en betrouwbare betalingsmogelijkheden en aflevering van producten.

Daarnaast wordt de site interessant gehouden door meer dan alleen informatie over de producten weer te geven. Denk hierbij aan tips en tricks om gezond door het leven te gaan en verantwoord te sporten.


Specificatie korting bij Fitnesskoerier.nl


Algemeen: 2.38%

Belangrijke informatie over korting bij Fitnesskoerier.nl

De vermelde korting bij Fitnesskoerier.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Fitnesskoerier.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Fitnesskoerier.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Fitnesskoerier.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Fitnesskoerier.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.