Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Flextravel.nl

1.5% korting bij Flextravel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Flextravel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Flex Travel maakt reizen die zich kenmerken door kwaliteit, flexibiliteit en maatwerk. Voor reizigers die meer willen dan alleen zon, zee en strand maar iets willen ervaren van de sfeer, het goede leven en de cultuur van het land.

Flex Travel richt zich vooral op Portugal, Spanje en Griekenland en is vooral sterk in de markt van fly drives met verblijf in drie en viersterren hotels. Voor het komende jaar staan een flinke uitbreiding van het aantal producten en een geheel nieuwe website op stapel.

Naast eigen producten (maatwerk) verkoopt Flextravel ook via de website de reizen van landelijk bekende touroperators (pakketreizen).

Soort reizen:
Maatwerk:
• Rondreizen op basis van fly drive + hotel
• Appartementen en villa’s
• Stedenreizen
• Culinairereizen
• Wandelreizen
• Islandhopping

Pakket:
• Zonvakanties
• wintersport


Specificatie korting bij Flextravel.nl


Algemeen: €0.13
Nieuwsbrief: €0.13
Offerte aanvraag: €0.50

Belangrijke informatie over korting bij Flextravel.nl

De vermelde korting bij Flextravel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Flextravel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Flextravel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Flextravel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Flextravel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.