Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Flowerservice.nl

3% korting bij Flowerservice.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Flowerservice.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Laat uw bloemen bezorgen door Flowerservice.nl, de Fleurop internet bloemist. Zij zijn al ruim 10 jaar de online bloemist voor het bezorgen en bestellen van bloemen in Nederland. Een boeket, bloemstuk of cadeau bezorgen zij tegen zeer lage bezorgkosten. Een bloemetje bestellen doet u dus bij de online bloemist Flowerservice.nl!

Gediplomeerde bloemisten maken uw bestelling met zorg klaar. Tevens bezorgen zij uw bloemengroet in heel Nederland. Flowerservice.nl is uw partner als het gaat om het bezorgen van bloemen, boeketten, bloemstukken en kraamcadeaus. Kortom, zij leveren met de grootste zorg. Onder andere voor een verjaardag, jubileum, geboorte, huwelijk, overlijden of andere gelegenheid.

Laat klanten vertrouwd bloemen kopen bij de online Fleurop bloemist met het Thuiswinkel Waarborg logo!


Specificatie korting bij Flowerservice.nl


Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij Flowerservice.nl

De vermelde korting bij Flowerservice.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Flowerservice.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Flowerservice.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Flowerservice.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Flowerservice.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.