Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Flowtrack.be

€8.75 korting bij Flowtrack.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Flowtrack.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

FlowTrack: sportieve vakanties voor jong en oud.
FlowTrack is een reisorganisatie die zich specialiseert in sportieve vakanties voor jong en oud, voor kleine en grote groepen. Of je nu houdt van wintersport, mountainbike, surfen, kitesurfen of gewoon lekker chillen aan het strand, bij FlowTrack zit je aan het juiste adres!
Tijdens de zomer kunnen jongeren kiezen uit een uitgebreid aanbod van SummerCamps (leeftijd 16+) en JuniorCamps (13 tot 15 jaar). FlowTrack biedt supercoole zomerkampen aan met proffesionele begeleiding.

Tijdens de tussenseizoenen organiseert FlowTrack mountainbikeweekends voor volwassenen onder de merknaam ShortBike. Begeleide mountainbike tochten op TOP bestemmingen in Europa: Vogezen, Zwarte woud, Eifelgebergte, Elzas, Ardennen en zelfs de Pyreneeën laat
ShortBike niet links liggen. In 2010 start ShortBike met een road programma voor de wegfietsers.

In de winter organiseert FlowTrack shortski’s en all-in wintersportvakanties.


Specificatie korting bij Flowtrack.be


Algemeen: €8.75

Belangrijke informatie over korting bij Flowtrack.be

De vermelde korting bij Flowtrack.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Flowtrack.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Flowtrack.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Flowtrack.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Flowtrack.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.