Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Folux.nl

2.5% korting bij Folux.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Folux.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Over Folux.nl
Folux.nl is een groothandel in fotostudio apparatuur, een sterk groeiende niche markt in de fotografie. Via Folux.nl willen ze de particuliere, semi-professionele, en de professionele markt bedienen. Als importerende groothandel hebben ze het voordeel producten aan te kunnen bieden tegen zeer scherpe en concurrerende prijzen, terwijl de kwaliteit van de producten hoog ligt.


Specificatie korting bij Folux.nl


Algemeen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij Folux.nl

De vermelde korting bij Folux.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Folux.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Folux.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Folux.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Folux.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.