Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Foopla.nl

5% korting bij Foopla.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Foopla.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Foopla.nl is uw online webwinkel voor foto’s op plaat. Bekende materialen zijn plexiglas, aluminium wit, aluminium rvs look of forex(geperste schuimplaat). Foto op plaat zal steeds meer de levering van foto’s op canvas gaan verdringen daar de fotoplaten een andere uitstraling hebben en beter passen in de meeste interieurs.Foopla.nl is bekend om snelle levering en zeker als 1 van de goedkoopste van Nederland.Klanten kunnen op eenvoudige wijze een bestelproces doorlopen. Tijdens dit bestelproces wordt ook de kwaliteit van de foto gemeten en klanten geadviseerd.Het gemiddelde formaat van een plaat ligt op 60 x 80 cm met een totale orderwaarde van rond de € 100,00. Onze goedkoopste plaat kost € 18,99 en de duurste € 239,99.Klanten hebben de keuze uit betalen per ideal of op rekening (klarna). Na verzending ontvangen klanten mail m.b.t. levermoment van de fotoplaat. Deze kan aangepast worden door een keuze te maken in aflevermoment of ergens op te halen.

Voordelen foopla.nl
• EÉN van de goedkoopste van Nederland
• Éénvoudig bestelproces
• Betaling per direct of op rekening
• Snelle levering
• Track en trace mogelijkheid


Specificatie korting bij Foopla.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Foopla.nl

De vermelde korting bij Foopla.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Foopla.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Foopla.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Foopla.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Foopla.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.