Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

FotoOpHout.nl

6% korting bij FotoOpHout.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij FotoOpHout.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Een nieuw product om te bedrukken met een foto is de foto op hout. Een eigen foto afdrukken op hout wint snel aan populariteit. Fotoophout.nl is de specialist in Nederland. De klant kan kiezen uit drie houtsoorten, die in elk formaat per 10cm bedrukt kunnen worden. Zo is er keuze uit vuren hout, lariks hout en multiplex. Bij alle houtsoorten wordt er gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit, zodat er zo weinig mogelijk noesten in het hout zitten. Het is vanzelfsprekend dat er alleen voor hout met een keurmerk gekozen is, omdat het hout natuurlijk duurzaam moet zijn. De klant kan ervoor kiezen om met of zonder whitewash te printen. Met whitewash worden de kleuren mooi en helder; zonder whitewash vallen zowel de houtstructuur als de noesten meer op. De foto op hout kan zowel prima binnen als buiten gebruikt worden.Naast de foto op hout wordt er op fotoophout.nl ook foto op canvas, aluminium, forex, glas, poster, tuinposter verkocht. Als iemand niet met een foto op hout vertrekt dan kiest hij of zij wellicht voor een foto op een andere materiaalsoort.


Specificatie korting bij FotoOpHout.nl


Algemeen: 6%

Belangrijke informatie over korting bij FotoOpHout.nl

De vermelde korting bij FotoOpHout.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van FotoOpHout.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij FotoOpHout.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij FotoOpHout.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij FotoOpHout.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.