Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Fotoopglas.nl

3.5% korting bij Fotoopglas.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Fotoopglas.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

FotoOpGlas.nl is de specialist in het printen van foto's van bedrijven en consumenten op plexiglas. Er is een ruime keuze uit verschillende formaten. Vele professionele fotografen kopen hun foto op plexiglas in bij fotoopglas.nl omdat de kwaliteit ontzettend goed is! De kleuren zijn zeer helder en als klant heeft men de keuze om wit al dan niet mee te printen. Wanneer wit niet meegeprint wordt, is de foto transparant in plaats van wit. Wanneer men de foto op glas dan ophangt (zonder wit geprint) op een witte muur lijkt er een soort 3D effect te verschijnen. Naast de foto op glas, waar de meeste aandacht op de website naar uit gaat, kunnen klanten op de website terecht voor een foto op canvas, hout, aluminium, poster, tuinposter en forex. Hierdoor is er meer kans op een conversie. Soms komt iemand binnen voor een glasplaat en koopt deze uiteindelijk een foto op hout of iets anders.


Specificatie korting bij Fotoopglas.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Fotoopglas.nl

De vermelde korting bij Fotoopglas.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Fotoopglas.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Fotoopglas.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Fotoopglas.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Fotoopglas.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.