Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Fotosticker.net

4.25% korting bij Fotosticker.net

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Fotosticker.net en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Fotosticker.net is specialist in het afdrukken van foto’s op hoogwaardige stickervellen in vele tientallen formaten. De stickers zijn gelamineerd en hierdoor duurzaam. Geschikt voor gebruik buiten en binnen. Veel gebruikt voor auto's, caravans, campers, maar ook op deuren, ramen etc.

Bezoekers van deze website kunnen eenvoudig eigen beeldbestanden vanaf de PC inladen in het bestelsysteem. Nadat ze online het gewenste formaat selecteren en hun eigen foto op de gewenste maat snijden en goedkeuren kan de bestelling worden afgerond. Circa 3 dagen later krijgt de klant een verzendbericht inclusief track & trace, een dag later wordt de order afgeleverd.

• Bijzonder eenvoudig en klantvriendelijk;
• Klanten maken zelf de uitsnede online;
• Klanten kunnen inloggen en de status van hun bestelling bekijken;
• Meerdere betaalmogelijkheden: iDeal en Paypal.


Specificatie korting bij Fotosticker.net


Algemeen: 4.25%

Belangrijke informatie over korting bij Fotosticker.net

De vermelde korting bij Fotosticker.net is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Fotosticker.net gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Fotosticker.net. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Fotosticker.net. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Fotosticker.net in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.