Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Fun-en-feest.be

4% korting bij Fun-en-feest.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Fun-en-feest.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Fun & Feest: Feestartikelen van A tot Z!

De feestwinkelketen Fun & Feest start nu ook een online feestwinkel speciaal voor de Belgische markt!

USP's:

- veel betalingsmogelijkheden
- gunstige leveringskosten voor Belgie
- meeste artikelen binnen 1 - 3 dagen bezorgd
- grote voorraad
- professionele shop


Belangrijke informatie over korting bij Fun-en-feest.be

De vermelde korting bij Fun-en-feest.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Fun-en-feest.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Fun-en-feest.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Fun-en-feest.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Fun-en-feest.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.