Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Fundadore.nl

1.75% korting bij Fundadore.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Fundadore.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Wilt u een bijzondere Italië-vakantie, dan bent u bij Fundadore travels aan het goede adres! Of u nu zoekt naar een romantisch hotel, agriturismo, vakantiehuis of wilt genieten van een autorondreis, Fundadore.nl kent Italië als geen ander. Al meer dan 20 jaar staat Fundadore.nl garant voor de mooiste Italië vakanties. Ze zijn zeer ervaren in het samenstellen van een onderscheidend reisaanbod en selecteren alle locaties persoonlijk.

Begin uw Italië-reis goed en laat u inspireren door een zorgvuldig gekozen aanbod.


Specificatie korting bij Fundadore.nl


Algemeen: €0.25

Belangrijke informatie over korting bij Fundadore.nl

De vermelde korting bij Fundadore.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Fundadore.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Fundadore.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Fundadore.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Fundadore.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.