Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

GSMhoesjes.com

4% korting bij GSMhoesjes.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij GSMhoesjes.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

GSMhoesjes.com is een website met beschermings hoesjes van de bekende A-merken voor mobiele telefoons, PDA of Smartphone. Vandaag de dag hebben steeds meer mensen een dure mobiele telefoon, PDA of Smartphone en willen deze graag goed beschermen tegen stof, regen of krassen. GSMhoesjes.com heeft hoesjes van alle bekende GSM merken, zoals Nokia, Samsung, Apple, Blackberry en vele anderen. De beschermhoesjes passen perfect en zijn van zeer hoge kwaliteit.


Specificatie korting bij GSMhoesjes.com


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij GSMhoesjes.com

De vermelde korting bij GSMhoesjes.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van GSMhoesjes.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij GSMhoesjes.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij GSMhoesjes.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij GSMhoesjes.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.