Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

GYZS.nl

2% korting bij GYZS.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij GYZS.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

GYZS.nl staat voor Gereedschap en IJzerwaren Shop, de grootste online gereedschap en ijzerwaren winkel van de Benelux. Het aanbod is groot en divers van bevestigingsmaterialen, hang- sluitwerk tot aan alle soorten (elektrische) gereedschappen. Het assortiment bestaat uit professioneel gereedschap met meer dan 30.000 artikelen, waarvan er 20.000 uit voorraad leverbaar zijn. GYZS.nl breidt het assortiment uit en groeit binnen 6 maanden naar 100.000+ artikelen in 2013. GYZS.nl richt zich op dit moment op de hele Benelux. Verzending binnen heel Europa is uiteraard mogelijk. Verzending is gratis in Nederland bij besteding van € 50,- incl. BTW. -. Voorraadproducten die voor 16.30 uur worden besteld, worden dezelfde dag aangeboden aan PostNL.

USP’s GYZS.nl
- Altijd scherpe prijzen;
- Keuze uit een groot assortiment professioneel gereedschap en ijzerwaren;
- Keuze uit alle top merken;
- 30.000 artikelen uit voorraad leverbaar;
- Voorraadproducten voor 16.30 uur besteld, dezelfde dag aangeboden aan PostNL;
- 14 dagen zichttermijn en goede service en garantie;
- Alle producten voor de aannemer & ZZP-er & Doe-het-zelver.


Specificatie korting bij GYZS.nl


Algemeen: 2%
Machines & Apparaten: 0.88%

Belangrijke informatie over korting bij GYZS.nl

De vermelde korting bij GYZS.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van GYZS.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij GYZS.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij GYZS.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij GYZS.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.