Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

GaSamen.nl

2% korting bij GaSamen.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij GaSamen.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

GaSamen.nl biedt middels een origineel concept stedentrips en hotels aan, in combinatie met actuele redactionele tips van de must-do's en must-see's van een kleine veertig steden.

De leukste stedentrips maak je samen met je beste vriend(en), ouders/kinderen of met je partner. Bij GaSamen draait alles om genieten van de stad en van elkaar.


Specificatie korting bij GaSamen.nl


Algemeen: 2%

Belangrijke informatie over korting bij GaSamen.nl

De vermelde korting bij GaSamen.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van GaSamen.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij GaSamen.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij GaSamen.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij GaSamen.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.