Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Gamestoelenshop.nl

1.5% korting bij Gamestoelenshop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Gamestoelenshop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Gamestoelenshop.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment in gamestoelen en een selectie van alleen de beste accessoires. Racestoelen, vliegstoelen, loungematten, zitzakken, kortom alles om de games nog intenser te beleven.

Voordelen Gamestoelenshop.nl:
• Gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg;
• Veilig en eenvoudig betalen met iDEAL;
• Achteraf betalen met met acceptgiro;
• Volg de bestelling via PostNL;
• 14 dagen afkoelingsperiode;
• Servicepoint gratis afhalen in Soest.


Specificatie korting bij Gamestoelenshop.nl


Algemeen: 1.5%

Belangrijke informatie over korting bij Gamestoelenshop.nl

De vermelde korting bij Gamestoelenshop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Gamestoelenshop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Gamestoelenshop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Gamestoelenshop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Gamestoelenshop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.