Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Gavetas.nl

4% korting bij Gavetas.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Gavetas.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Gavetas.nl - Trendy tassen voor elk budget. Gavetas.nl is een webwinkel die een zeer uitgebreid assortiment in dames-, heren-en kindertassen aanbiedt. Bekende merken als, Bagsac, Axel David, Brunotti, Lief!, Retour, The Chesterfield, Bear Design, Burkely, DanielRay, Merel By Frederiek, Chabo, Janzen en Tilanus en nog veel meer merken kan men vinden in de webshop van Gavetas.nl. Regelmatig zullen er tassen en topmerken toegevoegd worden. Reden genoeg om te kijken, te shoppen en te bestellen bij Gavetas.nl.Voor 17:00 uur besteld en betaald? Dan zorgt Gavetas.nl ervoor dat men de tas de volgende dag in huis heeft.


Specificatie korting bij Gavetas.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Gavetas.nl

De vermelde korting bij Gavetas.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Gavetas.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Gavetas.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Gavetas.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Gavetas.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.