Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Geboorte-feestwinkel.nl

4% korting bij Geboorte-feestwinkel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Geboorte-feestwinkel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Hoera een meisje of een jongen geboren, de Geboorte-feestwinkel.nl heeft alles voor een kraamfeest. Uw bezoekers bestellen eenvoudig geboorte versiering en kraamkado’s. Het is ook mogelijk om kraamkado’s met een boodschap naar een ander adres te laten versturen.

Weten mensen nog niet of het een jongen of een meisje gaat worden? Men bestelt geboorte versiering op de dag van de geboorte en het wordt geleverd binnen 24 uur.


Specificatie korting bij Geboorte-feestwinkel.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Geboorte-feestwinkel.nl

De vermelde korting bij Geboorte-feestwinkel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Geboorte-feestwinkel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Geboorte-feestwinkel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Geboorte-feestwinkel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Geboorte-feestwinkel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.