Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Geschenkbezorgen.nl

3.5% korting bij Geschenkbezorgen.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Geschenkbezorgen.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Geschenkbezorgen.nl bestaat uit de succesvolle webwinkels Wijnbezorgen.nl, Champagnebezorgen.nl, Bloemenbezorgen.nu en Fruitmandbezorgen.nu. Met een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten, levering binnen 24 uur, goede service en een aantal unieke kenmerken zijn de websites van Geschenkbezorgen.nl op dit moment toonaangevend.

Wijn / champagne met eigen etiket!
Een flesje wijn of champagne kado doen is natuurlijk niet bijster origineel. Maar wel als u uw eigen etiket erop kunt laten maken! Het etiket is aan te kleden door middel van een zelfgekozen foto, logo en tekst. Daarnaast is er de keuze uit verschillende achtergronden en versieringen om het etiket helemaal compleet te maken. Als klap op de vuurpijl wordt de fles netjes afgeleverd op elk opgegeven adres in Nederland. Binnen 24 uur, desgewenst met een kaartje of brief erbij.


Specificatie korting bij Geschenkbezorgen.nl


Bosbloemenbezorgen.nl: 2.5%
Champagnebezorgen.nl: 3.5%
Fruitmandbezorgen.nu: 2.5%
Taartbezorgen.nl: 2.5%
Wijnbezorgen.nl: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Geschenkbezorgen.nl

De vermelde korting bij Geschenkbezorgen.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Geschenkbezorgen.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Geschenkbezorgen.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Geschenkbezorgen.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Geschenkbezorgen.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.