Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Geschiedenisvandedag.nl

8.75% korting bij Geschiedenisvandedag.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Geschiedenisvandedag.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Nieuw in Nederland!
Geschiedenis van de Dag is een voor Nederland geheel nieuw en uniek product welke in de afgelopen 5 jaar ontwikkeld is door Mathé van Stralen, sinds 1992 beheerder/eigenaar van De Historische Kalender (www.historischekalender.nl).

Geschiedenis van de Dag kan voor iedereen, van iedere soort dag en van alle 366 dagen van het jaar, een persoonlijk historisch document maken, met meer dan 40 gebeurtenissen, nieuwsfeiten en aardigheden, die zich door alle jaren en eeuwen heen op die ene dag hebben voorgedaan.

Leuk voor de besteller zelf (mensen zijn nieuwsgierig !) maar vooral ook geschikt als huwelijkscadeau als men de trouwdag opgeeft, of als kraam- en verjaardagscadeau als men de geboortedag opgeeft
Men kan het document met/zonder lintje en wel/niet ingelijst bestellen.


Specificatie korting bij Geschiedenisvandedag.nl


Algemeen: 8.75%

Belangrijke informatie over korting bij Geschiedenisvandedag.nl

De vermelde korting bij Geschiedenisvandedag.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Geschiedenisvandedag.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Geschiedenisvandedag.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Geschiedenisvandedag.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Geschiedenisvandedag.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.