Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Getled.nl

3% korting bij Getled.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Getled.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Getled.nl is een webwinkel ontstaan uit de samenwerking van twee ondernemers. Dankzij uitstekende contacten in de verlichtingsbranche kan Getled.nl u een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment bieden. Er is dagelijks contact met onze importeurs waardoor de kwaliteit van de led lampen kan worden gegarandeerd.

Het team van Getled.nl is voortdurend op zoek naar mogelijkheden om het assortiment te verbeteren. Mist u iets in het assortiment? Neem dan contact op met Getled.nl.
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn worden ook actuele trends en ontwikkelingen in de branche op de voet gevolgd. Deze informatie wordt gedeeld via het blog, Facebook en Twitter.

Het motto is betaalbaar, betrouwbaar en besparen. De levensduur van de lampen en het lage energieverbruik zijn goede redenen om over te stappen op led verlichting. Gloeilampen verdwijnen uit de markt waardoor de vraag naar led lampen voortdurend stijgt. Om de klanten van Getled.nl zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn worden ook actuele trends en ontwikkelingen in de branche op de voet gevolgd. Deze informatie wordt gedeeld op het blog van Getled.nl, Facebook en Twitter.

Voordelen van het bestellen via Getled.nl zijn:
- Alles onder adviesprijzen
- Gratis verzending bij elke bestelling vanaf 75 euro
- Ruim assortiment lampen en accessoires


Specificatie korting bij Getled.nl


Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij Getled.nl

De vermelde korting bij Getled.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Getled.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Getled.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Getled.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Getled.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.